Ziekenhuisbevalling

Beval je klinisch/medisch in het ziekenhuis? De verloskundige uit het ziekenhuis of de gynaecoloog begeleid dan samen met de verpleegkundige jouw bevalling. Laat ons wel even weten wanneer je naar het ziekenhuis gaat. Dit kan tijdens kantooruren. Na de bevalling horen we graag, wanneer we jullie weer thuis mogen verwachten.

Bel ons voor beide gevallen via 0342-843636 of  06-23557969. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Ga je naar het ziekenhuis in Amersfoort of Ede?

Beval je poliklinisch in het Meander Medisch Centrum of Ziekenhuis de Gelderse Vallei? Dan mag onze kraamverzorgende mee naar het ziekenhuis. In dat geval ga je onder begeleiding van je eigen verloskundige bevallen in het ziekenhuis. De kraamverzorgende kan de verloskundige assisteren en jou ondersteuning bieden tijdens de bevalling.

Meestal belt de verloskundige of je partner ons om te vertellen dat je naar het ziekenhuis vertrekt. Onze kraamverzorgende kan op dat moment ook naar het ziekenhuis gaan.

Bevallen in regionaal ziekenhuis of met gynaecoloog

Bij een bevalling in een van de andere regionale ziekenhuizen of bij begeleiding van een gynaecoloog, kunnen wij helaas (nog) niet mee ter ondersteuning. Probeer bij vertrek even aan te geven dat je naar een ander ziekenhuis gaat. Lukt het niet om te bellen? Geen probleem. Dan horen we graag later hoe de bevalling ging en wanneer je met je kindje naar huis mag. Je kraamverzorgende kan dan op tijd naar jouw huis komen.

livia kraamzorg

Thuiskomen na ziekenhuisbevalling

Als je in het ziekenhuis bevallen bent, is de thuiskomst best een spannend moment. Onze kraamverzorgende vangt jou en je partner op en helpt jullie op weg met de verzorging van jullie kindje. Lees hierover meer bij Kraamtijd.

Let op: dit betekent wel dat alles in de babykamer tot de hoogte van het bed geregeld is. Zie hiervoor de arbochecklist en de uitzetlijst

Livia Kraamzorg is 24/7 bereikbaar

Ben jij die geweldige kraamverzorgende?

Kom bij ons werken!

Bekijk vacatures