Over je kraamtijd

Na de bevalling wil je genieten van je baby en herstellen van de bevalling. Logisch. Onze kraamverzorgende helpt je hierbij. We proberen ervoor te zorgen dat dit dezelfde kraamverzorgende is als bij de bevalling. Wel zo prettig.

Wat doet je kraamverzorgende?

Onze kraamverzorgende geeft je tips, adviezen en begeleidt je in hoe je je kindje verzorgt. Maar ze leert je onder andere ook hoe je borst- of flesvoeding geeft, wat de veiligste slaaphouding is voor je kindje en hoe je de verschillende huiltjes herkent. Daarnaast controleert ze continu de gezondheid van jou en je kindje.

Maar de kraamverzorgende betrekt ook je gezin bij de kraamtijd. We geven zorg waar elk gezinslid zich goed bij voelt. In overleg met jou en je partner helpt je kraamverzorgende ook met eventuele andere kinderen en met huishoudelijke taken, die uiteraard wel met de kraamzorg te maken hebben. 

Haar doel is om jullie zo zelfstandig mogelijk achter te laten na de kraamweek en daar waar nodig extra ondersteuning in te zetten. Zij doet dit in samenwerking met julllie, de verloskundige het consultatiebureau en eventueel andere samenwerkingspartners.

Livia Kraamzorg is 24/7 bereikbaar

Wil jij graag borstvoeding geven?

We ondersteunen je graag

Lees meer