Cursus Babymassage

Tijdens de cursus babymassage leer je je kindje masseren volgens de Shantala-methode. Het is dé perfecte manier om je kind te laten ontspannen en te leren kennen. Babymassage is eenvoudig te leren voor iedereen. De babymassage kan darmkrampen, spanning en huilen helpen voorkomen. Daarnaast heeft massage een gunstige werking op de spierontwikkeling, de doorbloeding en het stimuleert de zintuigen van je kindje.

Tips van onze kraamverzorgenden

Veel van onze kraamverzorgenden hebben zelf ook een cursus babymassage gevolgd. Zo kunnen ze je al wat tips en adviezen geven over babymassage in de kraamtijd.

Kosten
De kosten voor deze cursus zijn € 85,-. In sommige gevallen geeft je zorgverzekeraar korting of een volledige vergoeding. Kijk in de polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Let op: de lessen worden gegeven door een cesartherapeute. Zij is niet in dienst van Livia. Wanneer je je aanmeldt of informatie vraagt via onderstaand formulier, geef je toestemming voor het volgende: de Cesartherapeute ontvangt je (persoons)gegevens.

  Aanmeldformulier

  Cursus:  De lessen worden gegeven door de cesartherapeute. Zij is niet bij ons in dienst. Wanneer je je aanmeldt of informatie vraagt via onderstaand formulier, geef je toestemming voor het volgende; De Cesartherapeute ontvangt onderstaande (persoons)gegevens van ons. Vervolgens neemt zij contact met je op om antwoord te geven op jouw vraag danwel de startdatum met je af te stemmen. (zie hiervoor ook ons privacystatement)

  Livia Kraamzorg is 24/7 bereikbaar

  Bewegen is namelijk erg belangrijk tijdens de zwangerschap

  Daarom is er de cursus 'zwanger en bewegen'

  Meer informatie