Cursus borstvoeding

Veel mensen denken dat borstvoeding vanzelf gaat. Soms is dat ook zo, maar lang niet altijd. Borstvoeding kan ook heel pijnlijk zijn. Dankzij goede voorbereidingen en hulp kan borstvoeding toch een fijne ervaring worden. Tijdens de cursus Borstvoeding krijg je de juiste informatie, waardoor je jezelf en de baby de beste kans op een goede start geeft. Tijdens een Borstvoedingscursus komen onder andere de volgende thema’s aan bod:


– Waarom borstvoeding?
– Hoe werkt borstvoeding?
– Borstvoeding en een baan
– Kolven

Klik hier voor meer informatie en de data van de cursussen.

Borstvoeding leren

Tijdens de kraamtijd geven onze kraamverzorgenden je ook tips en adviezen hoe je het beste borstvoeding kunt geven.

Livia Kraamzorg is verbonden aan enkele lactatiekundigen uit de regio. Zij rekenen een consult. Je kunt in je zorgpolis zien of dit voor jou vergoed wordt. De lactatiekundigen waar wij contact mee hebben, vind je hier. 

  Aanmeldformulier

  Cursus:  De lessen worden gegeven door de cesartherapeute. Zij is niet bij ons in dienst. Wanneer je je aanmeldt of informatie vraagt via onderstaand formulier, geef je toestemming voor het volgende; De Cesartherapeute ontvangt onderstaande (persoons)gegevens van ons. Vervolgens neemt zij contact met je op om antwoord te geven op jouw vraag danwel de startdatum met je af te stemmen. (zie hiervoor ook ons privacystatement)

  Livia Kraamzorg is 24/7 bereikbaar

  Ben jij die geweldige kraamverzorgende?

  Kom bij ons werken!

  Bekijk vacatures