Dé zwangerschapsgym

Deze interactieve zwangerschapscursus bestaat uit zeven lessen gegeven door zorgverleners waar wij als Livia nauw mee verbonden zijn;

Het gaat om zorgprofessionals zoals de Cesar therapeut, de hypnobirthing docent en de verloskundigen/lactatiekundigen van een van de verloskundigepraktijken waarmee wij werken:

De cursus bestaat uit 5 lessen tijdens de zwangerschap en 2 lessen na de bevalling. Het doel is om goed geïnformeerd te zijn over de veranderingen in je lichaam tijdens de zwangerschap. Daarnaast krijg je uitleg over hoe je fit kunt blijven in je zwangerschap. De informatie wordt daarom afgewisseld met bewegen. Hierbij leer je hoe je de spiergroepen kunt versterken die tijdens je zwangerschap een belangrijke rol spelen. Deze eerste 2 lessen worden verzorgd door de cesartherapeute.

De derde les wordt gegeven door de docente hypnobirthing. Hoe kun je samen met je partner ontspannen en positief je bevalling in gaan. Bij deze les is je partner dan ook van harte welkom! Het voordeel is dat ook hij/zij goed geïnformeerd is over de bevalling en weet hoe jij het beste ondersteund kan worden.

De vierde les staat in het teken van borstvoeding. Hierbij wordt de avond verzorgd door de verloskundige/lactatiekundige. Je krijgt antwoord op vragen als; Wat is borstvoeding nu eigenlijk en hoe werkt het? In welke houdingen kan je voeden? De vijfde les gaat over je bevalling.

Nadat jullie kindje is geboren, zijn er nog twee lessen. Beide lessen worden gegeven door de cesartherapeute. In de eerste les krijg je tips en adviezen voor een goede houding en beweging tijdens het verzorgen van je kindje. Natuurlijk wordt ”het weer in shape komen” ook niet vergeten. De tweede les is voor jou en je kindje samen. Je maakt kennis met babymassage.

Hierbij leer je hoe je de spiergroepen kunt versterken die tijdens je zwangerschap een belangrijke rol spelen

    Aanmeldformulier

    Cursus:    De lessen worden gegeven door de cesartherapeute. Zij is niet bij ons in dienst. Wanneer je je aanmeldt of informatie vraagt via onderstaand formulier, geef je toestemming voor het volgende; De Cesartherapeute ontvangt onderstaande (persoons)gegevens van ons. Vervolgens neemt zij contact met je op om antwoord te geven op jouw vraag danwel de startdatum met je af te stemmen. (zie hiervoor ook ons privacystatement)

    Livia Kraamzorg is 24/7 bereikbaar