Zwanger en bewegen

Wanneer je zwanger bent, kun je gewoon blijven sporten. Bewegen is namelijk erg belangrijk tijdens de zwangerschap. Daarom is er de cursus Zwanger en Bewegen.

De sportlessen worden gegeven door een bewegingsdocente en Cesartherapeute. Vanaf 16 weken tot ongeveer 36 weken kun je sportlessen volgen.

De lessen

In de sportlessen werk je aan je conditie en het versterken van je spieren. Dit doe je door te bewegen op muziek en oefeningen op de grond.

Kosten

De kosten voor een strippenkaart voor 10 keer sporten bedragen € 75,-. De cursus Zwanger en bewegen wordt gegeven in Gezondheidscentrum Lunteren, in de ruimte van de Cesartherapie.

Let op: de lessen worden gegeven door een cesartherapeute. Zij is niet in dienst van Livia. Wanneer je je aanmeldt of informatie aanvraagt via onderstaand formulier, geef je toestemming voor het volgende: de Cesartherapeute ontvangt de (persoons)gegevens die je hieronder invult.

  Aanmeldformulier

  Cursus:  De lessen worden gegeven door de cesartherapeute. Zij is niet bij ons in dienst. Wanneer je je aanmeldt of informatie vraagt via onderstaand formulier, geef je toestemming voor het volgende; De Cesartherapeute ontvangt onderstaande (persoons)gegevens van ons. Vervolgens neemt zij contact met je op om antwoord te geven op jouw vraag danwel de startdatum met je af te stemmen. (zie hiervoor ook ons privacystatement)

  Livia Kraamzorg is 24/7 bereikbaar

  Een interactieve zwangerschapscursus volgen?

  Meld je dan aan!

  Lees meer