Extra zorg

We bieden zorg op maat. En dat betekent dat we ook extra zorg bieden. Meer zorguren of huishoudelijke ondersteuning bijvoorbeeld. Maar ook couveuse nazorg of kraamzorg met een vertaalapp.

Opstarthulp, avondhulp en nachthulp

Wij bieden opstart-, avond- en nachthulp. Ook als je (poliklinisch) in het ziekenhuis bent bevallen en in de avond of nacht thuiskomt, staan wij voor je klaar. We maken de overgang van het ziekenhuis naar huis makkelijker door bijvoorbeeld het bedje op te maken, uitleg te geven over het kruikje en je te assisteren bij de voeding. We geven alle tips die je nodig hebt om de nacht gerust in te kunnen gaan. De volgende ochtend zijn we er natuurlijk weer om je kraamtijd te laten beginnen.

Extra zorguren

De kraamverzorgende van Livia kan in overleg met jullie extra uren worden ingezet. In deze uren besteedt zij aandacht aan huishoudelijke taken die te maken hebben met de zorg voor moeder en pasgeborene. Maar ook de vader en overige kinderen worden zeker niet vergeten! De kosten voor deze extra huishoudelijke uren (€54,51 per uur)  worden niet vergoed door de verzekeraar en komen voor eigen rekening. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Intake aan huis, ook bij tweede of volgende kindje

Een andere extra dienst is het huisbezoek dat Livia Kraamzorg aanbiedt wanneer jullie je tweede of volgende kindje verwachten. Deze intake is voor jou gratis. Dit is een unieke service die Livia te bieden heeft. Andere kraamzorginstellingen doen de tweede of volgende intake meestal telefonisch. Livia wil echter altijd zorg op maat aanbieden. Een persoonlijke intake is daar een voorwaarde voor.

Kraamzorg met vertaalapp

Zorg bieden op maat en persoonlijke aandacht is alleen mogelijk als gezin en kraamverzorgende elkaar volledig begrijpen. Onze kraamverzorgenden zijn geschoold om te kramen in gezinnen van niet Westerse-afkomst. Wij maken, zodra nodig, gebruik van een vertaalapp. Zo begrijpen we elkaar ten allen tijden als we bij je thuis zorg verlenen.

Livia Kraamzorg is 24/7 bereikbaar