Over Livia

Jou en jouw baby een onvergetelijke kraamtijd geven. Dat is waar we bij Livia elke dag mee bezig zijn. Jullie de beste zorg geven. En de beste start. Dat doen we samen met 40 gekwalificeerde en ervaren kraamverzorgenden in de gemeenten Barneveld, Ede, Leusden, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal en Woudenberg. Maar ook in Amersfoort.

Per december 2022 is Livia Kraamzorg overgenomen door KraamZus. Een landelijke organisatie met uitblinkers in de kraamzorg. Een perfecte match! De vertrouwde gezichten van Livia Kraamzorg blijven. Zo heb je altijd een kraamverzorgende bij jou uit de buurt en kun je rekenen op de beste start voor jou en je kindje!

Een onvergetelijke tijd

Jouw kraamtijd hoort zo makkelijk en leuk mogelijk te zijn. Waarin je je over niets druk hoeft te maken, geen vraag te gek is en je zeker weet dat de beste hulp bij je aan bed staat. Alle aandacht naar jou en je kindje. Maar ook naar de rest van het gezin. Want ook voor hen verandert er veel. Andere zoons of dochters worden opeens ‘grote broer en zus’ bijvoorbeeld. Heel spannend. Onze kraamverzorgenden betrekken het hele gezin bij de kraamtijd.

Kwaliteit

Met 40 kraamverzorgenden zijn we een kleinschalige organisatie. En dat vinden we juist fijn. Sterker nog: we zijn in 2009 gestart vanwege deze reden. Puur omdat we een behoefte zagen naar kleinschalige kraamzorg. Onze communicatielijnen zijn dan ook altijd kort en helder. Maar vooral heel snel én persoonlijk.  

bevalling

Ons team dichtbij

Kleinschalig betekent ook dat we dichtbij zijn. Letterlijk. Jouw kraamverzorgende komt uit jouw eigen woonplaats of regio. Daarnaast heb je in de meeste gevallen één kraamverzorgende in jouw kraamtijd. Dat is wel zo fijn. In overleg kan er ook een kraamverzorgende in opleiding meekomen. Dat zijn dus nog meer verzorgende handen die jou en jouw kindje de beste start geven.

Onze kraamverzorgenden werken nauw samen met lokale verloskundigen. Zo zijn ze goed op elkaar ingespeeld. Dat helpt bij een ontspannen start van je kraamtijd.

Specialistische kraamzorg

Elke zwangerschap is anders. Of verloopt anders dan verwacht. Soms makkelijker, maar soms ook lastiger. Dit vraagt om een specialistische aanpak, met kraamverzorgenden die precies weten wat ze op lastige momenten moeten doen. Onze kraamverzorgenden bieden je die extra ondersteuning.

De beste kraamzorg betekent dat:

  • we altijd 24/7 bereikbaar zijn;
  • jij en je kindje op nummer één staan. Maar natuurlijk vergeten we eventuele broers en zussen niet;
  • we de zorg afstemmen op jouw wensen;
  • we streven naar de inzet van één kraamverzorgende. Dat is het voordeel van onze kleinschalige organisatie;
  • we nauw samenwerken met lokale verloskundigen;
  • we in elke situatie en op elk tijdstip aan je bed staan. Zelfs als je bevalt in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort of de Gelderse Vallei in Ede;
  • we je begeleiden bij het verzorgen van je kind. Van borst- of flesvoeding tot de Dunstan Babytaal;
  • Je zorg op maat krijgt
  • Jij een goed opgeleide zorgprofessional aan je bed hebt
  • jij achteraf zegt: ‘Wat was dit een bijzondere tijd!’
borstvoeding

Livia Kraamzorg is 24/7 bereikbaar